WSJ: Tyndere touchskærm i iPhone 5

Et rygte fra april får nu ny luft under vingerne.

Ifølge Wall Street Journal vil den nye iPhone udnytte en ny touchskærmsteknologi, der vil gøre den endnu tyndere. Et lignenede rygte var ude tilbage i april, hvor Digitimes, der ikke altid er lige korrekt i sine forudsigelser bragte det til torvs, og nu dukker det altså op igen, men denne gang med en mere troværdig afsender.

Den såkaldte in-cell teknologi placerer de trykfølsomme elementer i selve farvefilteret i stedet for ovenpå, og det skærer omkring en halv milimeter af tykkelsen på skærmen. Samtidig skulle teknologien gøre skærmen endnu mere berøringsfølsom og have en langt større præcision end de nuværende touchskærm, ligesom selve billedkvalitets også skulle blive forbedret.

For Apple har de nye skærme endnu flere fordele: For det første er der færre underleverandører at holde styr på eftersom touchpanelet ikke skal bestilles separat, og for det andet kan den nye skærm også hjælpe med at holde vægten på den nye iPhone nede.

Ifølge Wall Street Journal produceres de nye skærme endvidere af Sharp, Japan Displays, og LG, hvilket betyder at Samsung, Apples største underleverandør og mest ivrige konkurrent, ikke er involveret i produktionen.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.