Analytiker: “iTV” er i produktion

Applekenderen Peter Misek mener at Apples fjernsyn får gestik-styring og vil komme i handlen i slutningen af 2012 eller starten af 2013.

Trods Wall Street Journals spekulationer om at Apple snarere satser på en set-top-box løsning end et fjernsyn, fastholder Peter Misek overraskende at Apples HDTV allerede nu er i produktion.

Misek baserer sin analyse på data fra Sharp, Hon Hai,som står bag Foxconn og andre relevante underleverandører og mener at fjernsynet vil komme til salg i fjerde kvartal i år eller første kvartal næste år. Han henleder desuden opmærksomheden på en udmelding fra firmaet JDSU, der blandt andet laver gestikbaserede produkter, om at de har fået en ny kunde, som ikke er fra gamingbranchen. Misek mener at den nye kunde kan være Apple, og at det selvfølgelig betyder at fjernsynet får en eller anden form for gestik-kontrol, så man kan navigere ved hjælp af fagter.

Samtidig fortæller Misek at produktionen af den iPad Mini er i fuld gang og at han forventer at Apples vil producere 25 millioner iPads i dette kvartal, og hele 30 millioner i næste. Disse antagelser er baseret på en analyse af Foxconn, som producerer Apples iPads, hvor juliregnskabet blandt andet viser en usædvanlig stigning i omsætningen på 5%.

AppleInsider

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.