Apple får patent på in-cell touchskærm

Den nye touchskærmsteknologi forventes at blive anvendt i den nye iPhone.

Rygterne om at den nye iPhone får en helt ny skærmteknologi har verseret siden foråret, og patentet viser at der er noget om snakken.

Den nye skærmteknologi integrerer kort fortalt det trykfølsomme lag i glasset (in-cell) i stedet for at det ligger som et separatlag mellem skærmen og frontglasset (on-cell). Hermed bliver skærmen både tyndere, mere berøringsfølsom og billedkvaliteten forøges også, så fordelene ved den nye teknologi er mange.

Patentet, der er meget omfattende og indeholder flere forskellige muligheder for at integrere det trykfølsomme lag viser at Apple har arbejdet grundigt med sagerne, og virkelig satser på at teknologien bliver helt central for fremtidens touchskærme.

Sharp og LG, der er eksperter indenfor in-cell teknologien er angiveligt blandt skærmleverandørerne til den nye iPhone, så det er bestemt ikke usandsynligt at den nye in-cell teknologi allerede finder sin første anvendelse om en måneds tid, når Apple forventes at plæsnetere den nye iPhone-

USPTO via AppleInsider

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.