Apple Store på vej til Rusland

Apple er i færd med at  udvide imperiet yderligere.

Moskovitterne kan måske se frem til at få deres helt egen Apple Store indenfor en ikke alt for fjern fremtid. Apple satser nemlig ikke kun på det kinesiske marked, men har også kig på det russiske, som beskrives af både CEO Tim Cook og CFO Peter Oppenheimer som et marked med stor potentiel vækst.

Ifølge Moscow News er Apple allerede i gang med planlægnign af en Apple Store i Moskva, og er i færd med at ordne de juridiske forhold, så både webudgaven af AppleStore, og på sigt en “rigtig” butik kan åbne i landet. Kilder fortæller også at Apple har sendt udsendinge til Moskva for at lede efter en egnet beliggenhed, men at det endu ikke er lykkedes.

Apple har efterhånden butikker i 13 forskellige lande og er tæt på 400 butikker. Der er ikke nogen kendte planer om at åbne i Danmark, men en Apple Store åbner i Malmø til efteråret.

via MacNN

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.