Apple tilbyder certificering til Mountain Lion

Online kursus i integration af Mac kan nu findes på Apples hjemmeside.

Kurset er tiltænkt professionelle, der har brug for at integrere Maccomputere med OS X Mountain Lion på en arbejdsplads med Windowscomputere. Et tilsvarende kursus for Lion er også stadig tilgængeligt.

Selve materialet kan downloades gratis på pdf, men ønsker man at tage en certificering, koster prøven, der tages online, $65. Består man ikke første gang kan man tage prøven igen én gang uden beregning.

Apple udbyder to andre certificeringer til Lion, nemlig supporter og teknisk koordinator, men disse certificeringer kræver on-location undervisning hos Apples autoriserede kursusudbydere, og kræver derfor mere forberedelse at opdatere til Mountain Lion.

Apple

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.