Apples aktie når ny rekord

Microsofts rekordstore markedsværdi fra 1999 blev slået i går på børsen.

Apples aktie har, efter en afmatning i foråret, igen vind i sejlene. I går slog selskabet endnu en rekord, da den samlede markedsværdi nåede op på 623,5 milliarder dollars, hvilket er den højeste værdi for et børsnoteret selskab, siden Microsoft i 1999 – inden .com-boblen bristede – nåede en værdi på 618,9 milliarder dollars.

Selv om tallene ikke er rensede for inflation er rekorden alligevel bemærkelsesværdig, og Apple cementerer hermed sin status som verdens mest værdifulde selskab, foran Exxon Mobile.

Grunden til den store fremgang er primært forventningerne til Apples efterårslanceringer, hvor der både forventes en ny iPhone samt en mindre udgave af iPad, nye redesignede iPods og måske nye Macs. Også Apples rygtede HD fjernsyn forventes af nogen at blive lanceret i løbet af efteråret.

via electronista

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.