Billede: A6-processor i iPhone 5?

Håb om en opgradering på hardwarefronten i den nye iPhone.

Mens rygterne om den næste iPhone’s nye design har været særdeles righoldige de seneste mange måneder, har det været mere end almindeligt stille, når det kommer til indmaden. Et enkelt billede af et logicboard er tidligere dukket op – uden at det dog afslørede, hvilken processortype, Apple vil anvende til den nye iPhone, men her har vi endelig et billede, hvor man kan se processoren.

Og sør’me om ikke der er tale om en A6-processor. Apple har brugt varianter af A5-processoren siden marts 2011, hvor A5 blev anvendt i iPad 2. Senere blev den brugt i iPhone 4S, og en variant, A5X blev drivkraften i “den nye iPad” i marts i år.

Er billedet ægte, er det altså muligt at vi udover de store designændringer, også får en heftig opgradering på hardwarefronten med den nye iPhone. En A6-processor forventes at have fire kerne, og være baseret på Samsung Exynos 4 design. Vi krydser fingre og håber…..

Apple forventes at præsentere den nye iPhone på et endnu uannonceret event den 12. september.

Twitter via MacNN 

 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.