Billeder af den nye dock connector

De første billeder af den rygtede dock connector er dukket op på nettet.

Rygterne om den nye connector har ellers været massive i de sidste mange måneder, og lækkede enkeltdele, såsom dette bagpanel til iPhone 5 har givet en ide om størrelsen på det nye stik, men det er første gang vi ser billeder at selve stikket.

Nowhereelse.fr, som angiveligt har billederne fra et kinesisk medie, fortæller at stikket har 8 pinde på hver side – altså 16 ialt, og at man kan vende stikket begge veje – i modsætning til det nuværende og USB-stik, hvor stikket kun kan vende én vej.

Det nye stik forventes at blive brugt i iPhone 5, men andre rygter taler om at Apple vil frigive nye udgaver af alle iDevices med det nye stik. Apple introducerede det nuværende 30-pins stik i 2003, og det bruges i dag på alle iOS enheder fra iPod til iPad.

Læs også:

Billeder af iPhone 5 batteri 

Analytiker: Massiv lancering fra Apple på vej 

Rygte: iPhone 5 bliver 18% tyndere end iPhone 4S

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.