Billeder af iPhone 5 batteri

Den næste iPhone får et batteri med små forbedringer i forhold til forgængerne.

Efterhånden som lanceringen af iPhone 5 nærmer sig, drysser det ud med delkomponemter, så man næsten kunne lave den nye iPhone som et samlesæt.

Den seneste komponent, som er dukket op, er et batteri, som hævdes at være til den nye iPhone. Batteriet er på 1440 mAh og har en spænding på 3,8V, hvilket er en lille forbedring i forhold til batteriet i iPhone 4S, der var på 1430 mAh /3,7V.

Det er selvfølgelig ikke sikkert at det pågældende batteri skal bruges i iPhone 5, for der kan være tale om en forbedret batteri til en ny udgave af iPhone 4S, eller måske er det bare en batteritype Apple har udviklet på og siden droppet, men i forhold til rygterne om at iPhone 5 vil få LTE/4G er specifikationerne en anelse nedslående, for forbedringerne er næppe nok til at kunne drive en LTE chip uden at batteritiden forringes væsentligt. En anden mulighed er dog at Apple benytter et nyt LTE-chipset fra Qualcomm, som forventes at kunne nedbringe batteriforbruget betragteligt.

9to5mac

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.