Flere dele af iPhone 5

En video sammenligner delene i iPhone 5 og 4S – og så er det første billede af et logicboard dukket op.

Har du nået kvalmepunktet med hensyn til lækkede dele af den næste iPhone. Hvis ja, så passér gaden – der er ikke rigtigt noget nyt under solen i de seneste læk. Men kan du bare ikke få nok, så læs endelig videre.

Første kig på indmaden

Indtil videre har vi primært set billeder og videoer af de ydre dele af den næste iPhone, hvilket også er rigtigt spændende, fordi der tilsyneladende er store designændringer på vej i form af en større skærm og et mindre dockstik, mens der har været meget stille omkring indmaden. Men her ses et billede af et logicboard, der angiveligt skal sidde i iPhone 5. Desværre kan de gnidrede billeder bare ikke gøre os klogere på det centrale spørgsmål; nemlig hvilken processor Apple har valgt at benytte. Kilden bag det lækkede billede fortæller dog at det bliver den samme A5X processor, som sidder i den nye iPad.

Video med frontglas og flexkabler

Derudover er en video dukket op, der sammenligner indre og ydre dele af iPhone 4S med dele der angiveligt stammer fra iPhone 5. Som man kan se, bekræfter sammenligningen det nye skærmformat på 4 tommer i 16:9 format. Gennemgangen af indmaden bekræfter ligeledes rygterne om en mindre 8-pins dockconnector samt flytningen af jackstikket fra toppen til bunden.

 

via Macrumors, 9to5mac

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.