Første billeder af samlet iPhone 5 skærm

Flere billeder af den nye iPhone bekræfter 4-tommer skærm i 16:9 format.

Billederne stammer fra hjemmesiden UBreakiFix.com, og viser angiveligt en fuldt samlet iPhone 5 skærm. Ellers afsløres der ikke meget, men billederne ser ud til at bekræfte de vedholdende rygter om at Apple skifter den nuværende 3,5 tommer store skærm ud med en skærm på 4 tommer.

Mens bredden på skærmen er uændret, bliver den nye skærm i stedet højere, hvilket vil ændre skærmen format fra det nuværende 4:3 til 16:9.

Apple forventes at præsentere den nye iPhone på et event den 12. september, skønt Apple endnu ikke officielt har bekræftet datoen. Den nye iPhone forventes at komme i butikkerne den 21. september, og herhjemme måske allerede den 5. oktober.

via MacRumors

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.