Første lækkede komponent til iPad Mini?

Billeder af komponent med mini dock connector dukker op på nettet.

I går bemærkede vi at der endnu ikke er dukket billeder af enkeltdele til den rygtede iPad Mini op, mens det på den anden side efterhånden ikke er til at sparke sig frem på internettet for billeder af front- og bagpaneler, porte og skærme til iPhone 5, men se nu bare her. Nowhereelse.fr, som er ophavsmand et hav af de seneste lækkede billeder, har nu dette billede af noget, der kunne være et dock connector til iPad Mini. Delen er i hvert fald for stor til at passe til en iPhone, og Kyle Wiens fra iFixit vurderer at der kan være tale om en komponent til en Apple-enhed.

Som man kan se har komponenten et stik til en dockconnector, som svarer i størrelsen til det man ser på iPhone 5, men Wiens bemærker at stikket ser ud til at have ti pinde i stedet for 9, som ellers er det forventede antal. Mysisk……

Derudover er jackstikket placeret i bunden af enheden, som det også er tilfældet på iPhone 5.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.