Google og Apple i patentforhandlinger?

Ifølge Reuters er topledelsen i de to selskaber i hemmelige forhandlinger.

Apples CEO Tim Cook og Googles CEO Larry Page skulle angiveligt have ført en telefonsamtale i sidste uge, med flere samtaler planlagti den nærmeste fremtid. Samtalerne skulle være et resultat af forhandlinger mellem de to selskaber, som har foregået på lavere niveau i et stykke tid.

Det er uklart, hvad de to topchefer helt konktret forhandler om, men i bedste fald kan det være om en samlet aftale mellem de to selskaber, der én gang for alle afslutter patentkrigen. En anden mulighed er en “delvis våbenhvile”, om visse af Androids funktioner.

Reuters

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.