Google på vej med stemmestyring i iOS app

Google søgeapp får Siri-agtig stemmefunktion.

Den nye stemmestyring gør at man kan stille spørgsmål om vejret, finde den nærmeste mekaniker, lave ruteplaner o.l. Google ved selvfølgelig hvor brugeren er, men ved tilsyneladende også hvem brugeren er, og kan på spørgsmålet “hvornår går mit fly” svare ud fra hvilken person, der stiller spørgsmålet.

Til forskel fra Siri, henter Google dog udelukkende svarene fra sine websøgninger.

App’en skulle være klar i AppStore i løbet af nogen dage. Om der understøttes andre sprog end engelsk er uklart, men eftersom Voice Search på computeren kun understøtter amerikansk engelsk må det forventes ikke at være tilfældet.

via The Verge 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.