Program hjælper med indstillingerne i OS X Mountain Lion

Med Apples nye OS X Mountain Lion er der mange nye måder at gøre ting på og nogle af dem kan drive selv erfarne Mac-brugere til vanvid, men der er mange muligheder for at tilpasse systemet til dine behov.

Du kan springe en masse irritende kommandoer i Terminalen over, hvis du blot henter programmet Mountain Tweaks.

Ligesom sin forgænger, Lion Tweaks, er programmet gratis og gør det muligt at tilpasse OS X til dine behov. Eksempelvis kan du få vist biblioteksmappen og fjerne det, ifølge mange brugere, usmagelige læder-look fra iCal og Kontakter.

Udover en række muligheder, som både virker på OS X Lion og OS X Mountain Lion, er der en række indstillinger, som er til OS X Mountain Lion. Eksempelvis kan du slå Gatekeeper fra, men der er mange flere nyheder på vej til programmet fortæller udvikleren. Indstillinger til Mountain Lion kan du se i billedet øverst.

Programmet er gratis og der er mulighed for at vise at man kan lide programmet ved at donere via Paypal.

Du kan hente programmet via dette link.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.