Her er Stockholms Apple Store

Den første nordiske Apple Store åbner den 15. september.

Det har længe været kendt at der var en Apple Store på vej i Stockholms-området, men nu har svenske alltommac fundet den præcise placering, som er i Täby Centrum centeret et stykke uden for Stockholms centrum.

Svenske Macworld har været forbi og nappe et par billeder af butiksfronten, der nu er dækket af et stort sort klæde med et Apple-logo.

Den stockholmske Apple Store forventes at åbne den 15. september, men mere relevant for de danske forbrugere er nok den Apple Store der er på vej i Malmö i det nye Emporia Center. Emporia åbner den 25. oktober og Apple Store forventes at slå dørene op samme dag

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.