Humac åbner i Hillerød

Humac slår dørene op fredag den 10. august til en spritny butik i det nordsjællandske.

Den nye butik ligger i slotsarkaderne i Hillerød og er på 100 kvm og indrettet i Premium Reseller-stil. Det betyder at butikken er designet i samarbejde med Apple og lever op til kravene for Apples Premium Resellers.

Nedenfor ses billeder fra butikkens opførelse og indretning.

Butikkens otte ansatte slår dørene op klokken 10, hvor der er gode køtilbud. Til de morgenfriske er der 5 iPad 64GB med WiFi og 3G til 2.999,-, fem GENEVA S højttalerdocks i hvid til 999,- og fem Beolit 12 fra B&O Play til 2.749,- på højkant.

Derudover kan man være heldig at få fingre i en af ialt 50 iPod shuffles til en krone eller et af ialt 30 gavekort til iTunes for 300,- hvor man får 200 kr gratis oveni.

Se alle tilbudene på Humacs hjemmeside.

Butikken i Hillerød er Humacs tiende i Danmark. Humacs Retail Manager Jesper Pedersen fortæller at valget er faldet på netop Hillerød på grund af byens status som driftig handelsby med blandt andet den nye Bilka, og den gode beliggenhed i Nordsjælland.

 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.