Humor: Alternativ udgave af Scorsese’s iPhone-reklame

Den alternative version er nok en anelse nærmere virkeligheden end originalen.

Apple har fået drøje hug for Siri, der af mange brugere opleves som en skuffelse, men det forhindrer tilsyneladende ikke Apple i at fortsætte med at promovere iPhone 4S med Siri, som i reklamerne benyttes af forskellige berømtheder.

Derfor er det næsten uundgåeligt at alternative versioner dukker op, såsom denne her, hvor Siri blandt andet viser Scorsese billeder af fyre i “jorts” og har et par fantastiske filosofiske betragtninger over trafikken.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.