Humor: Conan O’Brian hudfletter Samsung

Samsungs kopistil tages op i satireshow.

Conan O-Brian, der tidligere også har haft Apple under kærlig behandling, har begået indslaget nedenfor, hvor Samsungs VP for Electronics “Nick Wood” for lov at forsvare Samsungs designstrategi, og tålmodigt forklarer hvorfor der skal er stor forskel på Apples og Samsungs design.

Nick Wood, der viser sig at at foretrække en sort turtleneck, jeans og briller frem for sit jakkesæt, kan desuden fremvise en række nyskabende produkter fra elektronikgiganten, såsom en “Macrowawe Oven”, støvsugeren “Vac Pro” og vaskemaskinen “iWasher”. Alle disse fantastiske produkter kan man høre meget mere om  i Samsungs butikker, hvor “Samsung Smart Guys” står klar til at svare på spørgsmål.

En britisk talende chefdesigner, “Nigel Woodworth”, fortæller derefter, at hemmeligheden bag Samsungs succes er troskab mod visionen fra firmaets skaber – “Stefan Jobes”

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.