iOS 6 beta: Den nye dock connector har 9 pinde

Kode i den seneste beta af iOS 6 peget på en ny 9-pins dock connector.

At Apple vil introducere en mindre dock-connector med iPhone 5 har der efterhånden været så mange rygter om, at det virker næsten sikkert. Men hvor mange pinde det nye format vil have er der derimod ikke den store enighed om. De fleste rygter har peget på 19 pinde, og rygterne har været båret til torvs af så seriæse medier som Reuters. Men for nyligt dukkede et nyt rygte op, der pegede på 8 pinde, og nu blander 9to5mac sig så i gættekonkurrencen for foreslår 9 pinde. 9 pinde.

Gættet er selvfølgelig ikke grebet ud af luften. 9to5mac har kigget i koden i den netop frigivne beta af iOS 6 og fundet hentydninger til en ny hardware feature kaldet “9pin”.

Referencen, der for øvrigt har ligget i iOS 6 fra starten, ligger i en del af koden, der behandler generelle hardware features, hvilket kan være med til at bekræfte gårsdagens rygte om at Apple vil lancere nye versioner med det nye dockstik af alle iOS-enhederne i næste måned, og ikke bare iPhone 5

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.