iPhone 5: Længere, tyndere og mere solidt frontpanel

En video viser forskellene mellem frontpanelet på iPhone 4S og den nye iPhone.

Når Apple præsenterer den næste iPhone, hvilket måske sker allerede den 12. september, forventer de fleste iagttagere at vi vil se en større skærm på omkring 4 tommer.

Nu har ETradeSupply kreeret en video med hvad der påstås er et frontpanel til iPhone 5, der viser forskellene mellem det nye og det gamle frontpanel.

Først og fremmest er panelet længere: Skærmen er 9,025 cm høj, mens iPhone 4S’s skærm er 7,665 cm høj. Bredden er den samme, hvilket giver en skærmstørrelse på 4,065 tommer mod 3,61 tommer på iPhone 4S.

Det nye panel er også tyndere end det gamle, hvilket bekræfter rygter om at Apple vil bruge en ny teknologi, der integrerer det trykfølsomme lag i selve LCD-skærmen i stedet for at ligge som et separat lag imellem glasset og LCD-skærmen.

Home-knappen er endvidere 0,3 mm mindre i diameter, hvilket gør at bundrammen på iPhone 5 bliver en anelse smallere.

ETradeSupply fortæller desuden at glasset er mere ridsefast end det nuværende, hvilket antyder at der er tale om en nyere generation af det Gorilla Glass som Apple traditionelt har brugt til iPhone og at panelet har bedre lysgennemtrængning, hvilekt vil få skærmen til at virke lysere og bruge mindre energi.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.