Komponentlæk: iPad Mini i sort og hvid?

Flere billeder af komponenter til iPad Mini er dukket op på nettet.

Billederne forestiller angiveligt to sæt flexkabler til iPad Mini (sammen med to lignende sæt til den nye iPhone), hvilket vi sådan set har set billeder af før, men det interessante her er indgangene til dock-connectoren og jackstikket, som tydeligt er i både en sort og en hvid version.

Det er selvfølgelig ikke nogen kæmpe overraskelse, hvis Apple laver iPad Mini i både en sort og hvid version, eftersom de fleste iDecvices fås i netop disse to farver, men det er jo altid rart at få det “bekræftet”.

Billederne bekræfter desuden – endnu en gang – rygterne om den nye mini dockconnector, samt tidligere rygter om at jackstikket holder flyttedag fra toppen af både iPhone 5 og iPad Mini til bunden ved siden af stikket til dockconnectoren.

via AppleInsider

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.