LG starter masseproduktion af in-cell skærme

De nye skærme forventes at blive brugt i den nye iPhone.

LG fortæller nu at de er startet med at masseproducere skærme med den nye in-cell teknologi. De nye skærme integrerer de trykfølsomme elementer i selve farvefilteret i stedet for at lægge dem i et serparat lag, og det skærer omkring en halv millimeter af tykkelsen på skærmen. Samtidig skulle teknologien gøre skærmen endnu mere berøringsfølsom og have en langt større præcision end de nuværende touchskærm, ligesom selve billedkvalitets også skulle blive forbedret.

Der har tidligere været rygter om at Apple vil bruge de nye in-cell skærme til den nye iPhone, og tidsrammen passer da også strålende med en septemberlancering.

We just began mass production and we don’t expect any disruption in supplies,” siger Han Sang-beom fra LG Display. “We had some hard times (in developing the new in-cell technology) at first…but it seems those hard times have finally ended.”

Sharp har tidligere fortalt at de også producerer skærme til den nye iPhone.

Reuters

Det lyder lovende!

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.