Logicboard til iPhone 5 lækket

Se billeder af hjernen i den nye iPhone.

Billederne er postet på nowhereelse.fr, som i år har beriget os med billeder af den nye nano-SIM bakke og den nye dock connector, og kommer fra den samme kilde, som sidste år kunne afsløre billeder af iPhone 4S’s logicboard, hvilket giver billederne en anelse mere legitimitet.

Logicboardet er tilsyneladende en prototype, der mangler den traditionelle mærkning, men som man kan se på denne animerede gif lavet af nowhereelse.fr passer den som fod i hose med det tidligere lækkede bagpanel. Formen er også tydeligt anderledes end det, der sidder i iPhone 4S.

Desværre afslører billederne ikke, hvilken processortype Apple vil bruge i iPhone 5, med rygter har tidligere gået på at den bliver en ny udgave af den A5 processor, der sidder i iPhone 4S.

via MacRumors

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.