Mountain Lion-opdatering kan indeholde batterifix

Den nuværende betaversion af OS X 10.8.1 forbedrer tilsyneladende batteritiden markant.

Der er måske håb forude for de mange brugere, der har oplevet er drastisk fald i batteritiden på deres MacBooks efter at de opdaterede til OS X 10.8 Mountain Lion.

En udvikler fortæller at hans MacBook, der med OS X 10.8.0 viste en batteritid på blot 4 timer og 5 minutter, med betaversionen af OS X 10.8.1 nu viser en batteritid på over otte timer – hvilket er mere end der loves fra Apple på alle MacBook modeller.

Batteritiden har ikke været blandt de områder, som Apple har bedt udviklerne om at undersøge, men da problemerne med batteritiden med Mountain Lion begyndte at vise sig, få dage efter frigivelsen af det nye styresystem, lovede Apple at sætte en intern undersøgelse igang, og visse af de berørte brugere har fået tilbud om at teste særlige udgaver af Mountain Lion, og noget tyder altså på at det er lykkedes at finde en løsning.

via Softpedia

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.