Ny NAS fra D-Link med personlig cloudtjeneste

D-Link ShareCenter 2-Bay Cloud Network er skærddersyet til det moderne digitale hjem.

I dag har de fleste familier flere computere, samt en skov af smartphones, tablets og andre enheder, og det kan godt være lidt af en udfordringg at holde styr på sin musiksamling, sine billeder og filmbiblioteket på de mange enheder.

Med den nye NAS fra D-Link DNS-320L kan man gemme, dele og sikkerhedskopiere alt sit indhold, og endda tilgå til trådløst via mobilen via sin egen personlige cloudtjeneste, som tilgås med app’en mydlink Access NAS app. DNS-320L er også DLNA-certificeret, hvilket gør den optimal til film og billeder.

– I dag bør det være en selvfølge, at man har adgang til hele sit mediebibliotek og alle vigtige filer mobilt, når man er på farten. Vores nye lagringsenhed DNS-320L gør alle filer tilgængelige via smartphones og tablets på en super nem måde. Dermed kan man for eksempel se sine favoritfilm i bussen eller på et hotel på den anden side af jorden via en smartphone eller en iPad. Vores nye NAS har en lagringskapacitet på hele 6 terabyte, og der er ingen skjulte månedlige udgifter, siger Marco Stenvall, produktchef hos D-Link.

Streaming af indhold til tv’et 
DNS-320L er kompatibel med de fleste medieafspillere, og man kan derfor streame mediefiler direkte fra NAS’en til et tv via en medieafspiller, spilkonsollerne PS3 og Xbox 360 eller direkte til et smart-TV. Den nye NAS-enhed fra D-Link har også en integreret iTunes-medieserver samt en indbygget BitTorrent-klient, som gør det muligt at gemme downloads direkte i enheden.

Installation og konfiguration 
Det nye ShareCenter har plads til de to 3,5″ harddiske med en kapacitet på op til 3 TB pr. disk. Harddiskene kan konfigureres i fire forskellige tilstande: Raid 1, Raid 0, JBOD eller i en standardkonfiguration. Der er også mulighed for at tilslutte og sikkerhedskopiere til en USB-harddisk med et enkelt knaptryk samt understøttelse til Apple Time Machine.

– I mange hjem er det almindeligt, at der er gemt forskellige filer på flere computere og mobile enheder, uden at der er taget backup. Det kan være et stort tab for en familie, hvis de mister uvurderlige billeder, vigtige dokumenter eller købte mediefiler. Et centralt filbibliotek med backup og fjernadgang, som desuden er nemt og praktisk at anvende, vil blive et stadig større aktiv i det moderne digitale hjem, siger Marco Stenwall, som er produktchef hos D-Link.

Backup-muligheder
• Skemalæg backup fra en computer til NAS-enheden
• Skemalæg lokale backups
• Skemalæg fjernbackup
• Apple Time Machine
• USB-backup
• Cloud-backup via Amazon S3

Funktioner og egenskaber
• Plads til to 3,5″ SATA-harddiske med en lagringskapacitet på op til 6 TB
• USB 2.0-port til ekstra lagringsenheder eller printere
• Gigabit Ethernet-port
• Fungerer med mydlink Cloud Services, som gør det muligt at få adgang til og håndtere sine filer via en webbaseret grænseflade eller en iOS- eller Android-enhed
• DLNA-certificeret medieserver
• Photo Center-software
• iTunes-medieserver
• Integreret BitTorrent-klient
• Raid 1-, Raid 0-, JBOD- og standardkonfiguration af harddiskene
• Program til backup inklusive understøttelse til Apple Time Machine indgår
• Energibesparende funktioner med D-Link Green.

Ptis og tilgængelighed

Prisen for ShareCenter 2-Bay Cloud Network Storage (DNS-320L) er 995 kroner, eksklusive 3,5″ harddiske, som skal købes separat. Serveren komme i butikkerne i slutningen af august.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.