Nye kilder bekræfter iPhonelancering d. 12. september

International frigivelse den 5. oktober.

Ifølge iMore bekræfter endnu flere kilder nu, at Apple planlægger at præsentere den nye iPhone den 12. september. Kilderne fortæller at iPhone 5 vil kunne bestilles samme dag, i hvert fald i USA, og vil komme til salg 9 dage senere, den 21. september, på hjemmemarkedet. Også en kilde fra det amerikanske teleselsskab AT&T peger på en septemberlancering, og dermed er vi efterhånden nået dertil, at vi kun mangler en officiel udmelding fra Apple, før at datoen er helt sikker.

Udenfor USA vil den første store frigivelse ifølge kilderne komme i første uge af oktober, sandsynligvis den 5. oktober, og vi har god grund til at håbe at Danmark vil være blandt landene, der er med i den første bølge, for det var vi nemlig da den nye iPad kom i handlen.

Ifølge iMore planlægger Apple at forny hele iOS-linien i løbet af efteråret, men det er usikkert om der bliver præsenteret flere nye enheder den 12.

Udover iPhone 5 (eller “den nye iPhone”, som den garanteret kommer til at hedde) er der vedholdende rygter om en iPad Mini på 7 – 8 tommer, og derudover forventes nye modeller af iPod nano og iPod touch.

iMore

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.