Nye versioner af WMWare Fusion og Parallels Desktop

De to konkurrerende virtualiseringsprogrammer er begge klar i nye udgaver.

WMWare Fusion 5 er en større opdatering med over 70 nyheder. Den nye version er optimeret til Mountain Lion og kan benytte flere af ML’s features såsom AirPlay skærmspejling, søgning efter Windowsprogrammer i Launch Pad og Notifikationscenteret. Version 5 er desuden optimeret til Windows 8, understøtter retinaskærm og USB 3.0 og indeholder også forbedringer på ydelse og stabilitet. Fusion 5 koster € 45, men det er gratis for brugere af version 4 at opgradere.

Parallels nye version af Desktop er først klar til salg i starten af september, men version 8 bliver ligeledes kompatibel med Mountain Lion og har bedre understøttelse af Windows 8 end den nuværende version. Købewr man Parallels 7 er opgraderingen til version 8 ligeledes gratis.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.