Nye VIP-funktioner til Creative Cloud brugere

Adobe kæler for sine Cloud-brugere.

Adobe satser på at styrke sin cloudtjenesten, og få flere af de professionelle brugere til at vælge Creative Cloud frem for at købe programmerne enkeltvist.

Er man bruger af Adobes Creative Cloud, får man derfor nu adgang til et nyt sæt funktioner i Illustrator. Lanceringen går forud for flere nye features til Adobe Dreamweaver i Creative Cloud samt introduktionen af Digital Publishing Suite, Single Edition, der begge kommer til september.

”Hurtig adgang til innovative programmer er én af hjørnestenene i Creative Cloud. Så snart vores programmører har udviklet nye funktioner, som dem vi annoncerer til Illustrator i dag, sørger vi for, at Creative Cloud-medlemmer er de første, der får adgang til dem,” udtaler Mariah Andén, nordisk marketingansvarlig for Digital Media hos Adobe.

Blandt nyhederne i Adobe Illustrator er bl.a. Package Files, der automatisk samler og pakker alle filer i én samlet folder, så overleveringer og deling af projekter bliver effektiv og fejlfri.

Unembed Images er en anden nyhed, som giver mulighed for at frigøre billeder, der tidligere er blevet fæstnet i en Illustrator-fil af andre designere eller kunder.

Derudover kan man med Links Panel Enhancements følge information om billedfiler markant hurtigere end tidligere. Hvor det før krævede flere klik at sikre, at alle grafikker overholdt de nødvendige output-krav, kan man nu tjekke dette uden at dykke ned i de forskellige lag.

I september lanceres desuden Digital Publishing Suite, Single Edition, til at publicere brochurer, portfolioer og bøger som iPad-app, og Creative Cloud-medlemmer får samtidig mulighed for at benytte de nyeste funktioner til Adobe Dreamweaver. I de kommende måneder vil Adobe frigive flere nye funktioner til Adobes programmer via Creative Cloud.

Et abonnement til Creative Cloud giver adgang til Creative Suite 6 og andre applikationener såsom Lightroom 4.2, samt online-tjenester til fildeling, samarbejde og udgivelse. Creative Cloud koster 360 kr om måneden, men der gælder en introduktionspris på 220 kr om måneden for brugere der har købt CS3, CS4, CS5 og CS5.5.

Se videoer med de nye funktioner nedenfor:

 


© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.