Nyt tilbehør til iPhone 4/4S i Apple Store

Apple sælger nu et Bumpercover til iPhone 4/4S med (PRODUCT) RED brandet.

(PRODUCT) RED er et brand, der bruges af andre store firmaer Nike, American Express og Armani, og konceoptet er at en lille del af overskudet fra salget af produkterne går til bekæmpelse af HIV og AIDS i Afrika.

Bumperen koster 229 kroner ligesom de andre i Apples serie af Bumpers, så man får både et coverog god samvittighed for de samme penge, hvilket må siges at være en fremragende handel, hvis man ellers kan lide den røde farve.

Nu er det jo ikke fordi vi intenst dækker hver en lille dims der dukker op i Apple Store, men timingen er interessant, eftersom  der nu er under en måned til vi – og resten af Appleverdenen – forventer at Apple præsenterer iPhone 5. iPhone 5 forventes som bekendt at få et nyt design, hvilket betyder at det gamle tilbehør til iPhone 4/4S ikke duer til den nye model.

Apple vil efter al sandsynlighed fortsætte med at sælge både iPhone 4 og iPhone 4S, ligesom iPhone 3GS stadig kan købes hos Apple, men da Apple skiftede designet med iPhone 4, forsvandt tilbehøret til iPhone 3GS hurtigt fra Apple Store. Man kan altså håbe på at Apple vil fortsætte med at sælge tilbehør til iPhone 4/4S også efter lanceringen af de nye design.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.