OnLive undgår konkurs med omstrukturering

Streamingtjenesten omorganiseres i et nyt selskab

Rygterne om konkursen startede fredag, og trods forsikringer fra ledelsen om at rygterne ikke havde noget på sig, udsendte OnLive sent fredag en officiel meddelelse, der bekræfter at selskabet lukkes og aktiverne skydes ind i et nyt selskab, der vil fortsætte tjenesten.

Den gode nyhed for brugerne er at OnLives Gaming og Destop tjenester fortsætter i det nye selskab og at alle deres apps og enheder, sammen med de nuværende partnerskaber også vil fortsætte. For brugerne vil der således ikke være de store forandringer at mærke.

OnLive leverer on-demand gaming via nettet, sammen med en desktop serivce, hvor det er muligt at streame desktopprogrammer som Microsoft Office til Android tablets eller iPad.

via Engadget

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.