Rapport: Ingen NFC i iPhone 5

Heller ikke den nye iPhone får NFC.

Rygterne om NFC stammer helt tilbage til sidste år, hvor iPhone 5 dnegang forventedes at komme med NFC, men som bekendt fik vi iPhone 4S – og ingen NFC i dén omgang.

I år har rygterne kørt igen, primært baseret på tegn i koden til iOS 6, og sekundært baseret på spekulationer over mulighederne for at gøre den nye PassBook, som introduceres med iOS 6, til en egentlig digital tegnebog med NFC. Også rygterne om fingeraftryksgenkendelse, som vil øge sikkerheden, og dermed sandsynligheden for at den næste iPhone kan bruges til at foretage digitale betalinger.

Men skal man tro anandtech, og den sædvanligvist velinformerede Jim Dalrymple, må vi igen i år kigge langt efter en indbygget NFC-chip i den nye iPhone. Anandtech ser det forventede metalchassis som den største forhindring, da det vil forringe signalet fra en NFC-antenne for kraftigt.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.