Rygte: iPhone 5 bliver 18% tyndere end iPhone 4S

Den næste iPhone kan blive den tyndeste nogensinde.

Det er næsten sikkert at Apple har skåret et par millimeter af taljen på den næste iPhone, men asiatiske kilder, der har taget mål af lækkede prototyper at iPhone 5 fortæller at dimensionerne bliver 58,47 mm bred, 123,83 mm høj og kun 7,6 mm, hvilket betyder at Apple har høvlet næsten en femtedel af tykkelsen i forhold til forgængeren.

Målene fra de asiatiske kilder stemmer iøvrigt overens med et læk af tekniske tegninger af iPhone 5 tilbage i juni, hvilket giver oplysningerne en del mere troværdighed.

Det tynde taljemål er opnået dels gennem designændringer, dels ved forbedrede teknologier og udviklingen indenfor branchen generelt. Det, at iPhone 5 bliver højere, giver naturligvis mere plads i højden, og samtidig betyder både nano-SIM kortet, den nye dock-connector og flytningen af jackstikket fra toppen til bunden at der frigives plads, som kan udnyttes til at gøre iPhone 5 tyndere.

Endelig forventes Apple at benytte en ny skærmteknologi fra Sharp, der gør at det touchfølsomme lag implementeres direkte i LCD-skærmen istedet for at ligge som et separat lag, hvilket også giver en “besparelse” på 0,1 mm.

Det nye slanke design er dog ikke nok til at iPhone kan genvinde titlen som den tyndeste smartphone. Den ære tilfalder for tiden den kinesiske Oppo Finder, som blot er 6.65mm tyk.

Apple.pro (Google translate) via AppleInsider

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.