Rygte: Leveringsproblemer med iPhone 5

Salget af den nye iPhone kan komme til at lide under mangel på leverancer.

Kilder fra Apples underleverandører i Asien fortæller til Digitimes at det kan blive et problem at levere nok iPhones til at dække den forventede efterspørgsel.

Det skulle både være de nye in-cell touchskærme og den nye mindre dock-connector, der er problemer med at producere nok af.

LG’s chef annoncerede i går at de nu går i gang med masseroduktionen af de nye skærme, og sagde at LG vil være i stand til at levere de ønskede mængder, men antydede dig også at opstarten har været mere vanskelig end forventet:

“We had some hard times [in developing the new in-cell technology] at first…but it seems those hard times have finally ended”

Digitimes nævner også at Foxconn, der producerer de nye dock-connectors har haft problemer med at få tilstrækkelige mændger af materialer. Problemet kan også være forstærket af at Apple måske vil relancere nye versioner af alle deres iOS-enheder, med den nye connector.

Digitimes forventer således at iPhoneproduktionen kun bliver på 15 millioner i tredie kvartal, mod en tidligere forventning på 20 millioner.

Apple forventes at præsentere den nye iPhone den 12. september.

Digitimes

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.