Rygte: Ny iPhone får 8-pin connector og forbedret Bluetooth

Den nye dock-connector har ifølge kilder kun 8 pinde og ikke 19.

Det fortæller iLounge, der citerer flere unavngivne kilder. De fleste kilder har ellers nævnt en 19-pins connector som erstatning for den nuværende 30-pins connector. Samtidig skulle det nye stik have et nyt design, a la MagSafe.

Apple forventes at droppe 30-pins connectoren med den nye iPhone, hvilket både flere kilder og flere lækkede komponenter har antydet. Skiftet vil medføre at alt tilbehør af ældre dato ikke kan bruges med den nye iPhone, og Apple forventes derfor også at sælge en adapter, der kan forbinde den nye iPhone med det gamle tilbehør.

Samtidig fortæller iLounge at iOS 6, der forventes at blive frigivet sammen med den nye iPhone vil indeholde en ny feature der skulle fungere som en “bro” imellem Apple-enheder med Bluetooth 4. Det skulle således blive muligt at få for eksempel iMessages fra sin iPhone på sin (nye) iPod nano, og ligefrem at få telefonopkald på sin nano eller sin (nyere) Mac.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.