Rygte: Retinaskærme til 13″ MacBook Pro i produktion

Ifølge analytiker er Samsung, LG og Sharp i fuld gang med at producere skærmen til en ny Retina-Mac.

Rygterne om en 13-tommers udgave af Retina MacBook Pro, som lige nu kun findes i 15-tommers udgaven har været igang siden juni, og har blandt andet fået vind i sejlene af flere benchmarktests af en ukendt Mac med retinaopløsning.

Nu fortæller analytiker Richard Shim fra DisplaySearch, at masseproduktionen af skærmene til den nye retina MBP er gået igang, og videre at Apple har bestilt “millioner” af de nye skærme.

Den nuværende 15-tommers model bliver produceret i langt mindre skala – og var da også nærmest udsolgt kort efter lanceringen i juni, med ventetider op til 4-6 uger. Ifølge Shim kan der blive produceret op til 2 millioner af den nye, mindre udgave.

Lanceringen af den nye Retina MacBook Pro forventes at komme til oktober. Det bliver altså et travlt efterår for Apple, der både forventes at holde et iPhone-event den 12. september, og et iPad-event i oktober, hvor den nye iPad Mini skal præsenteres.

via AppleInsider

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.