Rygte: Udskiftning af hele iOS-linien til september

Apple vil måske opfriske alle iOS-enheder med den nye dock-connector.

Ifølge iMore, som har oplysningerne fra de samme kilder, som først fortalte om det nye dock-stik i februar, planlægger Apple at forny alle iOS-enhederne på én gang.

Udover iPhone 5, som forventes at blive præsenteret den 12. september sammen med den rygtede iPad Mini og en ny iPod nano, vil der således samtidig blive frigivet en ny 9,7″  iPad og en ny iPod touch. De nye modeller af de to sidstnævnte vil dog være magen til de eksisterende, blot med det nye stik.

Det er højst usædvanligt for Apple at lancere så mange nye produkter på en gang, men på den anden side vil det være nødvendigt at lave et hurtigt skifte til det nye stik, for at få både forbrugere og ikke mindst tilbehørsproducenter til at tage det nye format til sig.

Den nye dockconnector, er meget mindre end den nuværende 30-pins connector og er derfor inkompatibel med alt eksisterende tilbehør. Apple forventes dog at frigive en adapter, så man stadig kan bruge sit gamle tilbehør med de nye enheder.

iMore 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.