Se afgørelsen i patentsagen her

Jury’ens afgørelse i den californiske retssag mellem Apple og Samsung er offentliggjort.

I afgørelsen, som giver Apple medhold i langt størsteparten af anklagerne, gennemgår juryen patenterne ét for ét i forhold til de smartphones og tablets fra Samsung, der er på “anklagebænken”, og man må tage hatten af for at det kan lykkes for de ni lægmænd at blive enige på alle punkterne i løbet af knap tre dage.

Det første patent, nummer 381, er patentet for den bounce-back effekt man får, når man scroller ud i enden af et billede eller dokument, og sammen med patent nummer 915 og 163 (pinch-to-zoon og tap-to-zoom) er det især her at juryen giver Apple medhold i at Samsung har været i gang ved kopimaskinen. Også afgørelsen vedrørende designpatenterne D677 og D305, som relaterer til  iPhone er ret overvældende, mens afgørelsen vedrørende designpatentet D889 (iPad-relateret) er det eneste hovr Apples påstand totalt afvises.

Ovenpå afgørelsen skal det afgøres om der eventuelt skal indføres salgsforbud for Samsungs berørte produkter. Dette afgøres p åen høring den 20. september.

Apple vs Samsung Completed Verdict

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.