Sharp: Vi leverer skærme til den nye iPhone

Sharps chef bekræfter at firmaet står bag. Leveringen starter i denne måned.

Dermed bekræfter Takashi Okud, hvad de fleste iagttagere allerede havde formodet.

Den nye iPhone formodes at få en større skærm på 4 tommer, men om Sharps IGZO teknologi også vil være at finde er ikke sandsynligt. Apple har nemlig tidligere droppet IGZO-skærmene til den nye iPad, da de ikke levede op til Apples standarder.

Derudover forventes Sharp at levere skærme til Apples rygtede fjernsyn. Foxconn, som er Apples primære produktionspartner købte tidligere på året en aktieandel i Sharp på $808 millioner, svarende til 10% af aktieværdien.

Reuters

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.