Shell Tyskland: Ny iPod nano i spetember

Shells loyalitetsprogram i Tyskland afslører ny iPod nano.

Har man benzinkort hos Shell i Tyskland har man blandt andet mulighed for at “vinde” en iPod nano for de point, man optjener når man tanker, men kunder der ønsker at bestille en via hjemmesiden får nu besked på at den bliver forsinket, fordi “nye modeller kommer i september”, og Apple dermed ikke længere leverer “den gamle” model.

Dermed regner vi bestemt med at vi vil se en ny generation af iPod nano, når Apple holder deres iPhone-event, hvilket forventes at ske den 12. september.

Dette er den første rigtige indikation på at der virkelig er nye iPod nano’er på vej. Den nuværende, sjette, generation blev lanceret for to år siden, og rygter om en ny model har cirkuleret foråret igennem. Der har været snak om et nyt, aflangt design i stedet for det kvadratiske, selv om netop det kompakte design har gjort nano’en meget populær blandt løbere og andre sportsudøvere, fordi den lille iPod er så nem at have med sig, og dertil kommer nano’ens enorme popularitet som ur, hvilket også tilbehørsproducenterne, der sælger de tomme urremme til nano’en har tjent styrtende med penge på. Der er dog ingen lækkede dele, der bekræfter rygterne om et nyt design og man kan også spørge sig selv, hvilken relevans iPod nano ville have, hvis den designmæssigt “blot” er en mindre udgave af iPod touch.

Det er også muligt at den nye generation vil få Bluetooth 4.0, hvilket vil åbne for langt bedre muligheder for at tilslutte trådløst tilbehør som headsets. Endelig har der været snak om at den nye generation skal have forbindelse til en ny service i iTunes, men der er ingen nærmere detaljer om, hvad denne service skulle indeholde.

ifun.de via ipodnn

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.