Store interesse for Apple fjernsyn

En undersøgelse viser at halvdelen af amerikanerne vil overveje at købe et fjernsyn lavet af Apple.

Undersøgelsen er foretaget af Piper Jaffreys blandt 200 forbrugere i Midtvesten, og her svarer 49% at de vil være oprigtigt interesseret i at købe et Apple fjernsyn. Heraf er det dog 12%, der ville købe fjernsynet, hvis det kostede $1.500 eller derover.

Undersøgelsen er dog mere interessant, på andre punkter. For eksempel siger næsten en trediedel at de vil overveje at investere i et Apple fjernsyn selv om de egentlig ikke er på udkig efter et nyt fjernsyn. Det siger noget om, hvor meget Apples brandværdi er værd i praksis!

Derudover er det også opløftende læsning for Apple at 67% af de personer, der er interesseret i et fjernsyn fra Apple allerede ejer en iPhone eller iPad. Apple har i stigende grad succes med at udbrede sit “økosystem”, og er med analytiker Gene Musters ord ved at udvikle sig fra et produkt til en plarform, som kunderne har svært ved at forlade.

Af de personer, der er interesserede i et Apple fjernsyn er 21% drevet af interesse for økosystemet, 19% af forventningen om en fjernbetjening der er nem at bruge, og 18% af at fjernsynet har internetforbindelse.

via AppleInsider

 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.