Tip: Find fede apps til din Retina-Mac

Hjemmeside leverer et hurtigt overblik over retina-tilpassede apps til Mac.

Sidder du med en af de nye Retina MacBook Pros er det rart at vide, hvilke programmer, der er blevet opdateret til at understøtte retina-opløsningen. Problemet er bare at det er svært at få et overblik over hvilke apps, der er tilpassede, når man kigger i Mac App Store.

Et nemt alternativ er hjemmesiden retinamacapps.com, der samler informationerne. Man kan både se de app’s der senest er blevet opdateret, eller få en oversigt udfra navne eller kategori, og der er også et søgefelt, hvis der er noget specielt man leder efter. Vil man gerne holde sig løbende opdateret, kan man også abbonnere på et nyhedsbrev.

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.