Tysk teleselskab: Ny iPhone til september

Tyske  Mobilecom Debitel teaser en ny iPhone til deres kunder.

“Til september sker det endelig. En ny generation af smartphones kommer i handlen. Mobilecom Debitel informerer Dem gerne om alt der er værd at vide om den nye iPhone pr. email”

Sådan circa lyder det i en email, som det tyske teleselskab sender rundt til dertes eksisterende kunder. På Mobilecom Debitel’s hjemmeside finder man den “officielle” teaser, der er mere nedtonet og blot nævner “den nye smartphone”, der kommer til september. Læser man teksten nedenfor er det dog tydeligt at der tænkes på iPhone, for blandt spekulationerne over hvilke nyheder, den “nye smartphone” har, nævnes blandt andet en skærm på 4 tommer – hvilket næppe kan siges at være en nyhed for en Androidmobil(!)

Mobilecom Debitel’s “afsløring” bekræfter blot hvad vi allerede regner med i forvejen, nemlig at Apple præsenterer den nye iPhone i september. Helt præcist peger flere troværdige kilder og medier på den 12. september, selv om vi endnu ikke har set en officiel invitation fra Apple.

via 9to5mac

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.