WSJ: Twitter skal erstatte Ping

Ifølge avisen er en dybere integration i iTunes på tegnebrættet.

I starten af denne uge forlød det at Apple og Twitter havde haft møder om en gigantisk investering, men historien blev hurtigt afvist igen. Nu har Wall Street journal gravet lidt i historien, og fortæller at der ganske rigtigt har været møder mellem de to selskaber indenfor de sidste par måneder, men at møderne har handlet om produktintegration og ikke investeringer.

Kilder fortæller til WSJ, at det mere præcist handler om Twitterintegration i iTunes. Det er tidligere kommet frem at Apple dropper den kuldsejlede sociale tjeneste Ping, og et samarbejde med Twitter kunne derfor være en fin løsning for Apple. Twitter er i forvejen integreret i Ping, på den måde at man kan logge ind på Twitter via Ping og finde sine Twitterfølgere, og tweete Pingaktivitet.

Apple og Twitter har samarbejdet tæt siden sidste år, hvor Twitter som det første sociale medie blev integreret i iOS 5. I år kommer Facebook så med ind i varmen med frigivelsen af iOS 6, men samarbejdet med Twitter er stadig længere fremme. Twitter er med Mountain Lion også integreret flere steder i OS X, hvor man for eksempel i Safari har direkte adgang til Twitter via henvisningsknappen i øverste venstre hjørne.

WSJ

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.