AirPort Extreme med 802.11ac på vej?

Apple vil måske opgradere AirPort Extreme til det nye “Gigibit WiFi”

Den nuværende AirPort Extreme er næsten udsolgt hos flere af de store forhandlere som Amazon og BestBuy, og det plejer at være et ret sikkert tegn på at der er en ny model på vej. AirPort Extreme fik senest en opdatering i juni 2011, hvor den fik et power boost og bedre antennerækkevidde.

Er der en ny model på vej er det en reel mulighed at Apple vil tage springet til den nye WiFi-standard 802.11.ac. Standarden er godt nok ikke formelt godkendt endnu, men det har ikke afholdt andre fabrikanter fra at udsende routere med den nye lynhurtige standard. Standarden forventes først for alvor at opnå udbredelse i løbet af 2013, men det vil ikke være usædvanligt, hvis Apple vælger at være på forkant. I 2007, da Apple introducerede AirPort base stationer og Apple TV’s der understøtter 802.11.n, var denne standard heller ikke formelt godkendt endnu.

Den nye standard 802.11.ac vil kunne understøtte hastigheder på op til 1 Gigabit, hvilket er over dobbelt så meget som 802.11.n, og skulle være bedre til at understøtte flere enheder, der er koblet på den samme forbindelse.

via AppleInsider

 

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.