Apple-event: Ny iPod nano og iPod touch

Det blev også til et par nye iPods på Apples iPhone-event.

Selv om salget af iPods til dels ædes af iPhone og iPad, sælger Apple stadig mange af de små musikafspillere, og der er nu kommet et par store opgraderinger af de mest populære modeller, iPod Touch og iPod nano.

iPod Touch

Apple fortæller at iPod Touch er verdens mest populære håndholdte spillemaskine, og for at beholde førertrøjen kommer der nu en ny udgave med væsentlige forbedringer.

Først og fremmest er skærmen vokset til 4 tommer, ligesom på iPhone 5, og den nye iPod touch vejer blot 88 gram og er kun 6,1mm tyk.

På proseccorfronten er der en voldsom opdatering, eftersom 5. generations iPod touch får en A5 processor, hvilekt giver op til 7 gange hurtigere hastighed i forhold til 4. generation.

iPod touch har ligesom iPhone 5 også den nye dock, Lightning. Batteriet klarer op til 40 timers musikafspilning og otte timers video.

iPod touch har desuden en lille “iPod touch loop” sat på bagsioden så du kan sætte et bånd i den og undgå at tabe den, som man kender det fra kameraer. Det bagudvendte kamera understøtter video i 1080p mens det på den anden side til FaceTime virker med video i 720p.

Og som noget helt nyt fås iPod touch nu i flere farver. der kan vælges mellem sort og hvid, rød, gul og blå.

Den gamle 4.gen iPod touch vil stadig kunne købes, men til en lavere pris.

iPod nano.

Den lille populære nano mister sit kvadratiske design, til fordel for en skærm på 2,5 tommer med multitouch. Der er også blevet plads til navigationsknapper i bunden.

Den nye iPod nano er 38 procent tyndere end den gamle iPod og måler blot 5,8mm og som noget nyt er der indbygget Bluetooth, hvilket sikkert bliver rasende populært hos dem der gerne vil bruge trådløse hovedtelefoner på løbeturen.

De nye iPod kan forudbestilles hos Apple fra på fredag den 14. september

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.