Apple klar med nye iPods

Apple præsenterede også nye iPods her til aften.

Apple har solgt mere end 350 millioner iPods og har dermed slået fast at der er tale om et ultra populært produkt og selvom iPod i dag lider under en markant konkurrence fra iPhone, så er der stadig masser af plads til iPod.

Apple benyttede iPhone-pressemødet til at præsentere en nydesignet iPod nano, som ifølge Apple er deres bedste indtil videre.

Designet er blevet smalt og aflangt, men der er en større skærm på den nye iPod nano. Den nye iPod nano er 38 procent tyndere end den gamle iPod og måler blot 5,8mm. Skærmen er på 2,5″ med multi touch og der er også blevet plads til små knapper nederst på enheden, så du kan trykke afspil, pause og gå frem og tilbage i sange.

iPod nano har også indbygget fitness-funktion og pedometer ligesom den nye dock, med navnet Lightning er bygget ind i bunden af iPod nano.

Sidst er der også indbygget Bluetooth i iPod nano.

Den nye iPod nano kan klare op til 30 timers afspilning på det indbyggede batteri.

iPod touch 

Apple peger på at iPod touch er verdens mest populære håndholdte spillemaskine og den rolle vil man gerne bevare iPod touch i. Derfor får iPod touch en større opgradering. Den nye iPod touch vejer blot 88 gram og er kun 6,1mm tyk. Skærmstørrelsen er den samme som på iPhone 5 med 4″. Processoren er også et godt skridt i den rigtige retning. Den nye iPod touch er nemlig op til syv gange hurtigere end den gamle iPod. Det skyldes en ny dual core A5-processor.

iPod touch har ligesom iPod nano også den nye dock, Lightning. Batteriet klarer op til 40 timers musikafspilning og otte timers video.

iPod touch har en lille “iPod touch loop” sat på bagsioden så du kan sætte et bånd i den og undgå at tabe den, som man kender det fra kameraer. Det bagudvendte kamera understøtter video i 1080p mens det på den anden side til FaceTime virker med video i 720p.

iPod shuffle har Apple ikke lavet om på, men der er en række nye farver til den lille iPod shuffle.

Apple EarPods hedder Apples nye hovedtelefoner, der følger med de nye iPods. De tilbyder langt bedre komfort og lydkvalitet.

Apple vil fremover sælge både den nye og den gamle iPod touch og give forbrugerne flere muligheder.

De nye iPods sælges fra oktober.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.