Her er det nye iTunes

iTunes får en kæmpe  – og meget tiltrængt – overhaling.

På Apples iPhone-event i går blev der også tid til at præsentere en helt ny version af iTunes, til både iOS og mac og PC.

iTunes har længe trængt til en overhaling, og der er masser af fede nyheder i den nye version.

Først og fremmest har brugerfladen fået sig et tiltrængt løft. iTunes er stadig en rodebutik af musik, film og apps, men nu vælger man et overordnet tema i øverste ventre hjørne og derfra er brugerfladen koncentreret om netop det enme. Den gamle venstre-bar er væk, og i stedet ligger navigartionsmulighederne nu øverst i midten, ligesom i iTunes Store i dag.

Når man klikker på et album, splitter skærmen op og viser albumoversigten – lidt ligesom mapperne gør i iOS – og man kan browse videre i sin pladesamling uden af skulle klike tilbage. Man får desuden et overblik over anbefalinger fra iTunes Store med lignende musik.

Derudover har Miniplayeren fået flere funktioner, såsom søgemuligheder og mulighed for at se, hvad der spilles efterfølgende.

En anden fed funktion er at det nu bliver muligt via funktionen “Up Next” at vælge en sang og spille den som næste nummer – noget der virkelig har manglet.

Redesignet iTunes Store og iCloudintegration

Butikken er blevet redesignet både i desktopversionen og i iOS, så de ligner hinanden.

Derudover bliver iCloud integreret, så man for eksempel kan starte med at se en film på sin PC og se den færdig på sin iPad.

Det nye iTunes frigives til Mac og PC i oktober. iOS-versionen frigives allerede den 19. september, sammen med iOS 6

Se mere hos Apple

 

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.