Hint om større skærm på iPhone 5?

Apples dekokation af Yerba Buena Center indholder (måske) skjulte budskaber.

Apple er berømt og berygtet for sine kryptiske presseinvitationer, der altid indeholder skjulte henvisninger til, hvad der skal præsenteres, selv om det aldrig skrives direkte.

I år er selvfølgelig ingen undtagelse. Selve invitationen er som sædvanlig ikke særlig meddelsom, men billedet hentyder til iPhone 5, da det afbilledede 12-tal (for datoen) har et femtal som skygge.

Synes man at det er lidt for lidt til at sætte gang i spekulationerne om, hvad eventet skal indeholde, er der mere at komme efter i det store banner, Apple hen over weekenden har dekoreret Yerba Buena Center med. Ved første øjekast ligner det bare et æblelogo på en stribet baggrund, men en spidsfindig bruger på Macrumors forum påpeger, at striberne tilsyneladende er logoer for kendte apps, der blot er trukket ud i længden.

Endnu en bruger har arbejdet med billedet og kommer frem til dette resultat:

Som man kan se, gemmer striberne på logoer for Musik, Gamecenter, iTunes, Værdipapirer(?), en ukendt blå-grøn app samt Safari i enden.

Appleverdenen er naturligvis straks strømmet over med fortolkning af, hvad Apple vil fortælle med det subtile budskab, og der er udbredt enighed om at hele konceptet med de langtrukne apps hentyder til at iPhone 5 får en længere skærm end iPhone 4/4S. Andre steder spekuleres der i at de valgte apps hentyder til indholdet af selve eventet – der netop kunne byde på et par nye iPods (jvf. logoet for Musik), en ny form for streamingtjeneste (iTunes).

Vanvittig spekulation?…..Eller? Vi bliver klogere på onsdag klokken 19 dansk tid.

Apple event kan følges her.

via MacRumors

fote Luis Gutierrez, udvikler af Super Apps

Se et par tidligere presseindbydelser og spekulationer her:

iPad 3: Hvor er Homeknappen?

Apple inviterer til iPhone-pressemøde

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.