iPhone 3GS er svær at få fat i

Forud for Apples mulige præsentation af en ny iPhone i denne måned, er lagrene af iPhone 3GS ved at være tømte.

Apple advarer i en intern mail til de ansatte i Genius Bars’, at de skal forsøge at tale folk fra at få repareret iPhone 3GS og i stedet opgradere til den nye model. Ifølge den interne mail, som 9to5mac har læst, så har flere Apple Stores meget få iPhone 3GS-enheder på lager og en enkelt har slet ikke flere.

Om det betyder at iPhone 3GS er på vej ud efter tre å på markedet vides ikke. Tidligere på året kom det frem, at Apple vil understøtte iPhone 3GS med frigivelsen af iOS 6.0, og det taler for at Apple ikke umiddelbart vil droppe iPhone 3GS. En anden god ting ved at beholde iPhone 3GS kunne være at sikre at Apple også kan konkurrere i de billigere segmenter mod rivalen Android.

Via 9to5mac.

© 2012, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.